Pět Mistrovkých Umění Toltéků /zoom/

Toltéka je umělec, jež  vyprázdnil své srdce ode všeho …

‘’Umělec’’ v rámci toltécké vize je jiné jméno pro lidskou bytost. ‘Lidská bytost’ je čestný titul, který je věnován těm, kteří esenciální umění  konzultovat vše se svým srdcem přivedli na úroveň  Mistrovského Umění. ‘Umělecká řemesla’ jsou témata ke studiu, jež slouží k rozpoznání naší přirozené podstaty. Jako základní materiál používáme veškeré vjemy, pocity, myšlenky a také vše, co jsme i za hranicemi našich myšlenek, pocitů či dojmů.

«Znovuobjevit Vizi je skutečně naléhavé.» – podotýkají máyští zřeci

PROGRAM:

Kahlay – magické pohyby 

Umění Stopování – praktická cvičení

Cvičení a klíče k vědomému snění

Techniky samo-osvobozování

Tipy jak vnímat/vidět energii bez interpretací

MISTROVSKÁ UMĚNÍ: 

Umění Vize: Schopnost vnímat energii přímo, bez interpretací. Umění Zřece (saastun, oko quetzalu) nám připomíná způsob jak transformovat dojmy a odhaluje mistrovství umění vidoucích, jež spočívá v rozpoznání Vize, kde se vše spontánně osvobozuje.

 

Umění Stopování: Schopnost sebezkoumání a rozvoj pozornosti v terénu běžných zkušeností. Umění Stopování (fous jaguára) nám připomíná, že lze v každém dojmu rozpoznat převlek Ducha, Mistrovství stopování je umění proniknout všemy dojmy do jejich prapůvodní nahoty a objevit tak naši podstatu.

 

Umění Vědomého Snění: Schopnost transformace, alchymie a ohebnosti vnímání. Umění Vědomého snění (kůže hada) nám připomíná že snít ve spánku, představovat si, či v bdělém stavu konat, mají společnou přirozenost, jejíž mistrovskou kvalitou je realizace nepřetržité jasnosti proudu vědomí.

 

Umění Záměru: Schopnost bezúsilného sladění se s přirozeným plynutím esenciálního vnímání. Umění Záměru (povzdech jelena) nám připomíná spolutvůrčí potenciál, umění soustředit se a jeho mistrovskou úroveň – nevyčerpatelný proud tvůrčí energie bez hranic a bez překážek.

 

Umění Ne-dělání: Neexistuje verbální způsob popisu tohoto umění. Je to zážitková zkušenost. Umění Nedělání (Med Kolibříka) nám připomíná Jednotu uceleného pole Vědomí , jehož Mistrovstvím je neustále a bez pochyb rozpoznávat, že jsme otevřenou branou Velkého Tajemství.

Základní požadavek nutný k praxi toltéckých umění je vyprázdnění se od všeho naučeného a rekapitulovat (bzučení včel), za tímto účelem jsou navrženy jisté způsoby jak realizovat tato cvičení.

Seminář ‘Toltécká Umění’ je vepsán jak v posvátném časoprostoru (had-coatl), tak i za hranicemi časoprostoru (pták-quetzal).

Ketsalcoatl je Tolték, 

Tolték je Lidská Bytost, 

Toltécká vize jsou umění, jež se praktikují, 

každý umělec se do svého umění zcela vnoří,  

takové už je Velké Tajemství. – CJC

ĆASOVÝ ROZVRH

23. – 27.2. 2021

12:00 – 19:00 hod

12:00 – 12:50  – Kahlay – magická gesta /Arupa, Janaina, Patri, Daniel/

13:00 – 15:00 – Carlos Jesus Castillejos – nauka/instrukce

16:30 – 18:00 – Janaina Ormart – vysvětlení/aplikace/dotazy

18:10 – 19:00 – Kahlay – magické pohyby tématu dne/integrace /Arupa, Jana,../ 

Překlad do českého jazyka zajištěn, záznam semináře bude k dispozici po skončení kurzu.

 

Příspěvek semináře Online: 190 Eur

Navržená cena je orientační. Každý může přispět více či méně v souladu se svou ekonomickou situací. Platební indispozice by neměla být překážkou na cestě poznání. Částka bude příspěvkem pro dona Carlose a jeho rodinu a také pro udržení aktivit nadace Nahualli.

PŘISPĚT ZDE

Kliknutím na tlačítko provést platbu na stránkách nahualli.org via Paypal, kreditní či debitní kartou. Oskenováním QR kódu (výše) vás navede přímo na Paypal, kde si můžete zvolit způsob příspěvku.

Pro bankovní převod na účet, transferwise či případné dotazy napiš email: paraarupa@gmail.com

REGISTRACE ZDE

Deja un comentario